• Sophie Boelen

 • Even voorstellen: 

  Graag stellen wij aan u voor, onze nieuwe collega in België, junior sales manager, Sophie Boelen. Per mei versterkt Sophie het Domano Diffusion-team in Antwerpen.

 • Sophie, kun je iets over jezelf vertellen?

  Ik ben 27 jaar oud, ik woon in Antwerpen-Zuid, heb Toegepaste Criminologie en Vastgoed gestudeerd. Ik heb inmiddels 5 jaar sales managementervaring in de vastgoedwereld waar ik verantwoordelijk was voor de nieuwbouwprojecten. Mijn hobby's zijn: hockey, joggen en reizen, heb nog veel landen op mijn bucket list. Ik kom uit een groot gezin wat resulteert in het feit dat ik een sociaal mens ben. Voel me daarom misschien wel goed op m'n gemak in commerciële functies. 

  Hoe kom je zo terecht in de kleding? 

  Op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging en omdat fashion eigenlijk altijd mijn grootste passie is geweest, besloot ik de stap te wagen richting deze sector. Ik ben dan ook superblij dat ik bij een agentschap als Domano aan de slag mag. Ben net begonnen dus het is allemaal nog veel 'Chinees' voor mij, maar ik weet zeker dat ik er snel inrol.

  Kende je Domano al? 

  Ik zag Domano voor het eerst via de vacature en heb zo het bedrijf leren kennen. Ik ben eerst de website gaan uitpluizen en zag toen wat Domano doet. Zowel het contact met mensen als de passie voor mode vond ik hierin terug. Een ideale werkgever voor mij. 

  Wat gaat jouw grootste uitdaging worden denk je?

  De grootste uitdaging voor mezelf in sales is ervoor te zorgen dat mijn klanten tevreden zijn. Je komt met veel verschillende personen in contact en moet soms een kameleon zijn, maar dan is het des te leuker om een goed contact te houden. Klanttevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Goede afspraken maken tenslotte goede vrienden.

  Wat hangt er bij jou in je kledingkast? 

  Mijn eigen kledingkast barst momenteel uit z'n voegen. Ik shop misschien iets té graag en volg graag de trends op. Ik wissel ook graag van stijl maar denk dat ik over het algemeen vrij 'city-style' ben. Ik denk dat als je leuk gekleed bent, je je ook lekkerder voelt - superleuk dus om kleding te gaan verkopen!

  Je gaat voornamelijk herenkleding verkopen. Hoe ziet de ideaal geklede man er volgens jou uit?

  Het is waar, kleren maken de man; een perfect geklede man voor mij is iemand die zich duidelijk goed voelt in zijn kleding en is iemand die in elke situatie goed weet wat aan te trekken.

  Wat zijn je ambities voor de toekomst?

  Ik wil hier bij Domano mijn beste steentje bijdragen in de verkoop, wil mijn sales skills op de best mogelijke manier gaan inzetten zodat klanten weten en zien dat ik gedreven ben, verstand heb van zaken en dat ik alles op alles zet om iedere opdracht tot een goed einde te brengen. Ik heb er zin in!